2014. jan. 30.

The Rover hivatalos előzetes + Screencapek, poster, gifek

Tegnap végre megkaptuk a The Rover c. film előzetesét! Illetve rengeteg gif/screencap-et is. :)


2014. jan. 28.

Kristen szerepet kapott a Still Alice c. filmben


 Kristen szerepet kapott a  Megmaradt Alice-nek (Still Alice) filmadaptációjában,, amiben Lydiát fogja alakítani.

 A filmben szerepelni fog még: Julianne Moore (Dr. Alice Howland szerepét kapta) Alac Baldwin, és Kate Bosworth.

A könyvet egyébként megtaláljátok a Libri.hu oldalán, puha-, és keménykötéses változatban is.

A történet röviden:

"Dr. Alice Howland ötven éves, elismert kutató. A Harvardon tanító professzor sikeres és boldog. Férje szintén tudós, három felnőtt gyermekük már elindult az önálló útjukon. Anna és Tom a tanulás és a diplomaszerzés mellett döntött, míg Alice legnagyobb bánatára a legfiatalabb gyereknek, Lydiának esze ágában sincs egyetemre menni, az ő álma, hogy színésznő lehessen.

A megszokott mindennapokat hamarosan szokatlan események kezdik tarkítani. Alice azon kapja magát, hogy ő, aki kollégái közül is kiemelkedő memóriával rendelkezik, hirtelen elfelejt szavakat. Ezt még megpróbálja a kialvatlanságra, a fáradtságra, a klimaxra fogni, de a tünetek súlyosbodnak.  
 A diagnózis: Alzheimer-kór, korai stádium. A függetlenségére mindig büszke Alice összeszorított foggal igyekszik ugyanúgy élni az életét, mint korábban, és csak a jelennel foglalkozni, de a betegség lassan úrrá lesz rajta. Egyszerre gyönyörű és rémisztő történet, az Alzheimer-kór megható és életszerű leírásai pedig pont olyan lenyűgözővé teszik, mint amilyen Az egy csodálatos elme vagy a Közönséges emberek..." 



(Forrás: Screendaily)