2012. jún. 29.

Kristen: Balenciaga parfüm + Interjú /részlet/

Nicolas Ghesquire és Kristen


Frissítve: Itt van egy kép Kristenről, illetve az újság scan is. :)



Mint már korábban írtam Kristen részt vett 26-án egy vacsorán, (amit külön neki szerveztek) és itt is mutatták be az új Balenciaga-s parfümöt is (Florabotanica), aminek Kristen lesz az új arca. :)

Interjút is készítettek Kristennel, amiből hoztam is egy kis részletet. :)
(Bocsi ha valamit rosszul fordítottam :$)

"Soha nem voltam az a fajta aki az anyukája parfümjét használja, és próbál szexis lenni. Én mindig a tesóimmal lógtam.... " - mondja Kristen.

Kristen megkönnyebbült, mikor először megszagolta Florabotanica parfümöt. "Van valami természetes benne..." 

"Úgy gondolom, ha ezt egy fiatal személy viseli - tekintve hogy én soha nem használok semmilyen parfümöt - ez a fajta hozza meg azt a szintet ami olyan hogy: "Hé nézz már ide! " - magyarázza Kristen.

Kristen beszélt a "Cali" c- filmjéről is, amit majd nemsokára kezdenek el forgatni, és amiben szőke lesz a haja is. :)

"Úgy fogok kinézni mint egy sztriptíztáncosnő. Mint egy pornósztár - mondja Kristen. - " Ha egy érzelmi jelenet jön vagy valami, nem akarok hazudni. Nem akarok arra gondolni, hogy a macskám meghalt, mikor még fiatal voltam. - meséli Kristen.

Angolul itt olvashatjátok el. Ha esetleg valamit rosszul fordítottam nyugodtan szóljatok, és kijavítom. :)




(forrás: robstenation)


2 megjegyzés:

  1. Az a film majd miről fog majd szólni?Az is 18-as lesz?

    VálaszTörlés
  2. Gini itt egy régebbi kis részlet, hogy kit fog alakítani Stew :)

    "Stewart a Los Angeles-ben játszódó Cali-banas fogja alakítani Mya-t, aki egy San Fernando völgybeli vitatott életű szerelmespárjának egyik szereplője. Mya és Chris szokásai közé tartozik a rossz döntések meghozatala, melyet még rosszabb magatartás követ. A forgatókönyv szerint a páros megpróbál eladni egy valódi gyilkosságról szóló videót, ami persze nem igazi – a videón az áldozat Mya – a nyereségből pedig vígan ellovagolnának a naplementébe. A szar viszont akkor üt be, mikor a már "halott" Mya-nak vissza kell térnie Cali-ba, hogy megmentse a hugát, és szembetalálkozik dühös üzleti partnereivel, akik gyilkos pornószínészek, állatpreparátorok és megállíthatatlan cowboy kalapos gyilkoló gépek. A filmben Kristen első produceri szerepét is jegyezheti, a remények szerint nyár végére sikerül rendezőt találni a projekthez..."

    (FORRÁS: http://justkstew.blogspot.com )


    ~Nikky~

    VálaszTörlés